AVC 2017

AVC 2017 - bedre enn i fjor.

Årets AVC er i historie og vi kan se tilbake på 4 hektiske dager med mye flott ungdom. Vi håper at de som reiser hjem fra leiren har med seg mye ny kunnskap og mange flotte minner fra årets camp. Vi har gjennomført 110 treningstimer, hatt seminar med Anti Doping Norge, Tore Aleksandersen og Iver Horrem, vi har hatt kokkekurs med Norges Sjømatråd, vi har hatt sandvolleyballtrening med Mathias Loftesnes og Charlotte Hansen, Spilt kamper med Iver Horrem og Geir Eithun og hele tiden har vårt utmerkede kjøkken disket opp med god, hjemmelaget og næringsrik mat. Det har vært tid til sosiale aktiviteter på kveldene med konkurranser og tid til å finne nye venner. Lørdag hadde vi en trivelig grillkveld og alle tilgjengelige timer har blitt godt utnyttet.

Det er vanskelig å formidle inntrykk fra årets leir og de som kommer hjem etter dagene har nok også vansker med å formulere. Vi har laget en film som kanskje kan fortelle litt om stemningen og aktivitetene. Last den ned her: https://drive.google.com/file/d/0B0IudWdDpdknTDFWa...

Vårt trenerteam med Tore Aleksandersen som sportslig ansvarlig og Mari Aase Hole, Henriette Benum Andersen, Marianne Steen Knudsen, Charlotte Hansen, Iver Horrem, Geir Eithun, Odd Ekerhovd og Mathias Loftesnes har alle levert over forventningene. Tilbakemeldingene fra spillere og foreldre er entydig, årets trenere har vært enestående. Tusen takk for innsatsen.

Vi har også i år hatt god støtte fra våre sponsorer. Sparebanken Nord Norge, Norges Råfisklag, Norges Sjømatråd, Nordland Fylkeskommune, Norges Volleyball forbund og Vesterålskraft Strøm. Takk for bidraget som gjør at vi kan arrangere leiren med godt utstyr og høyt nivå på vårt trenerteam.

Det er mange detaljer som skal stemme for å arrangere en slik leir. Vårt dugnadsteam består av 50 frivillige som alle har stått på for å fylle små og store oppgaver. Vi er imponerte over dugnadsånden og hvor løsnings-orienterte vår dugnadstab er.

Som leder av ØKSIL er jeg stolt og takknemlig over den innsatsen som har blitt lagt ned. Det er utrolig givende å være en del av dette fellesskapet og å få jobbe med så trivelige og blide mennesker. Nå håper jeg at alle som har bidratt kan se tilbake på årets leir og være fornøyde, og når der har fått pustet litt er klare til å ta fatt på sesongens mange oppgaver.

Takk til dere alle for innsatsen.

Hanne Steen,

Leder

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift