1.divisjon damer

Seier i serieåpningen mot Sandnes på bortebane!

Det var en svært fornøyd ØKSIL gjeng som etter 2 timer med full innsats kunne innkassere de to første poengene i årets 1.divisjon. Ett solid Sandnes lag er nok noe overrasket over resultatet og vi er veldig fornøyde.

I første sett kom Sandnes best i gang de gikk raskt opp i ledelsen og servet godt til stillingen var 6-1. Ingen god start men, Hilde Haaheim, motoren i laget hadde skumle hensikter. Med en solid serveserie var vi plutselig ajour og vi skjønte at selv om Sandnes har gode server trenger de ikke å være alene om det. God serving og en ung Thea Jürgensen avgjorde første sett som vi vant 25-18.

Sandnes kom nådeløst tilbake og viste seg fra en bedre side i 2. settet. Vi greide ikke å nullstille etter en god åpning, men det var servene våre som gjorde den største forskjellen. For å slå Sandnes må en være offensiv og levere gode server og når vi ikke gjør det taper vi stort. 2. sett til Sandnes 25-12.

I 3. sett var servingen igjen på riktig nivå og nå er Sandnes også sterke. Lange ballvekslinger og mye flott spill samtidig som vår Libero Marte Fredheim leverer en oppvisning både i forsvar og i mottaksfasen. Thea fortsetter å angripe men våre kanter Kaia Woie og Elise Sørdahl gjør lite feil og spiller lurt og da blir det seier til oss 25-22.

I 4. sett er Sandnes svært gode. Det meste klaffer for dem og selv om vi tapte settet leverer jentene mye god volleyball. Sandnes viser svært godt angrepsspill og vi greier ikke å følge dem helt, vi taper 25-22.

I 5. og avgjørende sett blir det svært jevnt og ved sidebytte er det ØKSIL som leder 8-7. Vi bestemmer oss for å velge hvor vi skal sette blokka samtidig som det lyser vinnervilje av jentene. Alle baller blir det jobbet på og jentene ligger langflate etter umulige baller. På slutten av settet leverer Elise Sørdahl en solid serverekke og topper det hele med ett serve ess og vi leder 14-9. Sandnes kommer litt tilbake men vi har bestemt oss og Kaia får satt den siste ballen og seier 15-9.

Det er en svært god følelse og starte sesongen med seier. Vår legger Hilde Haaheim løper mye og er svært arbeidsvillig. Sammen med Caroline Lassesen drar de med seg unge jenter og viderefører god arbeidsmoral og positivt fokus. De unge jentene imponerte og viser at alder bare er ett tall - det er selvtillit som gjelder. I dag var det bare vinnere på banen!


Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift