Gutter U17

Til topps i rankingturnering i region Øst!

Skrevet av: Keven Vottestad

Gutter 17 laget til Øksil har utmerket seg på turneringen til region øst i helgen. Et godt samhold og humør sammen med gode tekniske prestasjoner bidro til at guttene ikke tapte et eneste sett på turneringen lørdag. Det endte med finaleplass og til slutt seier i rankingturneringen for gutte 17 laget. Trener Hanne Steen oppsummerte turneringen med at laget og spillerne har tatt store steg med tanke på modenhet, konsentrasjon, og gjennomføring. Spillerne gjennomfører det taktiske opplegget godt og kombinerer med veldig gode og varierte angrep. Øksillaget er også blitt mer stabile og presser bra på serve. Mottakene var også veldig bra i helgen. Når vi i tillegg ikke lar oss vippe av pinnen og bli sur når det butter litt imot, så viser det styrke og modenhet.

På søndag deltok det unge laget til Øksil på Gutte 19 turnering på Hønefoss. Her ble det seier i det innledende puljespillet mot både Jardar og Sarpsborg. På grunn av reiseruten og behov for å nå et fly, måtte Øksil reise fra Hønefoss før kvartfinalen, men vi har god tro på at Øksil kunne fått et godt resultat også i denne turneringen

Oppsummert kan vi si at det er en veldig trivelig gjeng å reise på tur sammen med. Alle oppfører seg godt og trives i lag. Helgen har vært positiv totalt sett.


Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift