1.divisjon damer

Rankingturnering 1.divisjon, Stavanger 25. og 26. november.

Oppsummering ranking 1, Sandnes

Øksiltrener Eirik Sørdahl

Øksils førstedivisjonsdamer ble nr 11 i helgens turnering i Askim. 15 lag deltok i dameklassen.

I gruppespillet på lørdag tape Øksiljentene sin første kamp mot et TIF Vikinglag fra Bergen som var forsterket med flere elitespillere. Øksil tok muligens for lett på oppgaven, klarte ikke å komme skikkelig inn i kampen og tapte 0-2. Neste kamp var mot Topp Volley Norge, og Øksil vant komfortabelt 2-0 med klare settsifre. Siste kamp i gruppespillet var mot Sandnes VBK som vant forrige rankingturnering. Her spilte Øksiljentene tidvis meget god volleyball og vant kampen 2-1.

På tross av at Øksil vant to kamper i gruppespillet, klarte man ikke videre avansement til kvartfinaler.

Søndagens første kamp var mot Skjetten VBK, og Øksil tapte 0-2. Skjetten er et godt lag med rutinerte spillere, og Øksil klarte heller ikke i denne kampen å få opp temperaturen i spillet før det var gått for lang tid. Søndagens andre kamp var mot Tromsøstudentene TSI, Øksil vant denne kampen 2-0.

Årets førstedivisjon for damer består av mange jevne lag, der ingen har utpekt seg som klare enere så langt. Sesongens første hjemmekamp for Øksil er lørdag 9. desember. Da kommer KFUM Volda på besøk til Øksneshallen, KFUM Volda leder for tiden 1. divisjon avdeling 2.

Bildet er fra Øksils kamp mot TSI. Søstrene Ellen og Thea Jürgensen er i blokk for Øksil.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift