2.divisjon herrer

Forsvarte tabelltoppen!

6. og 7. januar var det hjemmekamper for ØKSILs herrelag i 2. divisjon. Lørdag møtte ØKSIL guttene Bodø Volley og her ble det seier 3-1 hvor ØKSIL guttene hadde ganske god kontroll på kampen. Lørdag kveld var det duket for topp-oppgjør mot Finnsnes og ØKSIL publikumet møtte tallrikt opp for å støtte de unge ØKSIL guttene. Det ble en tett kamp fra første ballveksling og ØKSIL guttene vant første sett 25-20. I 2. sett ble poengene fordelt motsatt og Finnsnes gikk seirende ut. Lange ballvekslinger og mye godt blokkarbeid av ØKSIL guttene gav seier i 3. sett 25-18. I 4. sett ble Finnsnes for sterke og vant 25-19, Finnsnes har mye rutine og tar mange servepoeng mens våre gutter må gjøre jobben gjennom blokk og angrep. 5. sett blir litt av en thriller. Lagene følger hverandre og ved sidebytte leder ØKSIL 8-7. Spenningen blir nok litt for mye for unge gutter og det blir mange feilserver. Stillingen blir 14-14,15-15 og 16-16 før ØKSIL guttene greier å dra i fra. Svenn Ketil Sundberg får over den siste serven og Casper Jørgensen blokker ned Finnsnes sitt forsøk på angrep. En svært spennende kamp og våre gutter jubler fortjent over mye godt spill og seier i topp-oppgjør i 2. divisjon.

Søndagens og siste kampen i turneringa var mot Sortland. I denne kampen har nok ØKSIL-laget brukt opp mye av konsentrasjonen og samtidig som Sortlands-spillere gjør kloke og taktiske valg som gir oss mye å jobbe med. Vi vinner første sett 25-21 og så blir det tap 25-21 og 25-19 før vi igjen greier å justere fokus og vinner 25-23 og 15-6.

ØKSIL spiller en overbevisende kamp mot Finnsnes og viser fram mye flott og kontant angrepsspill både gjennom smash og blokk. Serven må vi jobbe mer med, her er vi for ustabile og det blir få servepoeng. Vi roter det litt til for oss selv ved å tape litt for mange sett mot Sortland, men vi er fremdeles ubeseiret i 2. divisjon og det er i grunnen ganske trivelig. Flott helg for gutan og vi leder fremdeles 2. divisjon.Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift