NNM aldersbestemt

Jenter U15 Nord Norske Mestere!

Etter å ha vunnet semifinalen 2-0 over Tromsø C 25-13 og 25-6 var vi klare for finale mot Grønnåsen 1. Stort sett samme lag som vi tapte semifinalen mot i NM 15 2017. Jentene var veldig tent og klare for å ta revansj. Det kunne vi helt klart se allerede på nett oppvarmingen, mange susere rett i gulvet!

Bodø starter på serven. De kommer godt i gang og holder et høyt servepress. Vi klarer ikke å stå i mot og faller bak på med 6-2. Når vi endelig vinner serven tilbake gjør vi feil gang på gang. Vi har vært god på serv igjennom hele helgen, men nå har vi litt høye skuldre og det blir 9 serve feil i første sett, da er det vanskelig å vinne sett.

Jentene jobber godt og prøver virkelig å komme tilbake i kampen. Men Bodø drar settet i land og vinner 25-12. Jentene er helt klar misfornøyd med egen innsats og vi bestemmer oss for å snu dette i andre sett. For en start! Ane starter på serven og hoder et vanvittig serve press og Grønnåsen sliter i mottak. Det er et helt annet lag på banen i andre sett. Helma fordeler ballene og vi får noen fantastiske angrep, det er høy klasse over angrepene. Vi vinner 2 sett 25-10. Hele laget løfter seg og det er stor innsats av alle på banen. Det er mange på tribunen, det koker i hallen.

Vi starter 3 sett som andre sett. Et for rykende serve press fra Ane. På side bytte leder Øksil jentene 8-2. Vi fortsetter å kjøre på i angrep samt at vi setter noen flotte blokk poeng ved Helma og Julianne. Vi leder 12-5 og vi aner en seier. Begynner å gjøre feil i mottak og er stresset framme med nett og slår ut og i nett. Vi tar time Out på stillingen 12-8. Det er flere lange ballvekslinger som Grønnåsen vinner. Kristine går på serv og Grønnåsen dipper ut og vi vinner 15-11. Da kan vi endelig slippe jubelen løs. Fra 2 sett og ut, var det egentlig ikke noe tvil om hvem som ville mest.

Er så stolt av disse jentene.

Skrevet av Geir Knudsen.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift