Aldersbestemt

ØKSIL vant JU17 turnering.

Våre NM klare jenter U15 deltok i helgen i U17 turnering i Brøstadbotn. Geir Knudsen oppsummerer helga slik:

Helgen startet på verst tenkelig måte, en av de sentrale spillere fikk problemer med «nakken» etter første natt i sovepose. Da er det godt att vi har en bred stall og vi er klar til første kamp mot Brostadboten. Etter en litt nervøs start kommer laget i gang med bra servepress og vi vinner første sette 25-15. Vi starter 2 sett der vi avsluttet 1 sett. Høyt serve press og vi vinner 25-16. En meget god laginnsats. For en start på helgen. Neste kamp var mot BK Tromsø som vi tapte seminen mot i j17 i Bodø tidligere i år. Jentene var revansjesugne og vi starter med samme lag som første kamp da Ane fortsatt har vondt i nakken. Som sakt så har vi mange spillere i denne stallen som ønsker å vise seg fram og det er godt. Live og Linn storspiller sammen med kaptein Kristine som maner til innsats gjennom hele kampen. Vi vinner første sett 25-22, taper andre 25-16, etter 6 serve feil. Da er vi klar for 3 sett. Lagene følger vær andre helt fram til 12- 12 til Øksil. Det er mye nerver. Anne signaliserer at hun er klar, vi gjør et spiller bytte. Ane kommer inn bak på banen. Mottak sitter som det skal og vi plukker et poeng til. 13-12. kamper står og vipper, BK Tromsø slår ut og vi vinner 15-13. jubelen står i taket og vi begynner å ane at vi har muligheter for å kunne komme til sluttspillet.

Neste kamp er mot Grønnåsen som vi har et bra tak på. Vi vinner 25-23 og 25-20.

Siste kamp er mot BK Tromsø sitt J15 lag som også spiller i j17. vinner greit 25-14 og 25-8.

Det er «duket» for semifinalen mot Grønnåsen på søndag kl. 10:00. Før kampen snakket vi om at Grønnåsen var revansjelysten etter tap på lørdag og at vi måtte være 100 % på fra første ball. Grønnåsen startet på serv og de holder høyt servepress, vi klarer ikke å stå i mot. Vi taper første sett 25-11. vi bestemte oss for å 0 stille fra første ball. Ane startet på serven. I løpet av 6-7 minutter leder vi 7-0. Grønnåsen tar Time Out. Det hjelper ikke. Etter et stort servepress fra alle spillere og godt blokkarbeid av Julianne, Kristine og Helma vinner vi 2 sett komfortabelt 25-19. V starter 3 sett i samme tempo og det er et heltent lag som ønsker å komme til finalen. Vi vinner 15-8 og vi skal spille final i j17. Hven hadde trodd det på fredag?

På fredagens spille-møte ble vi enige om tre stikk ord for helgen.

Samhold

Humør

Ha det gøy.

Dette snakket viom før finalen. Nå skulle vi ut å ha det Gøy. For en tenning i laget fra første ball. Legger Helma jobbet på alle baller og vi klarte å etablere et solid og variert angrep, Tromsø klarer ikke å setteblokk og vi plukker mange poeng på rad.. Vi spiller mot 2 år eldre jenter som har mer erfaring. De jobber godt i forsvar og de kommer tilbake i kampen. Vi følger hverandre tett 19-17. derfra oginn har vi bra kontroll å vinner 25-22.

2 sett starter ikke så bra. Tromsø server godt og vi sliter i mottak. Det er masse energi i laget, jentene jobber på alle baller og vi kommer tilbake. Men BK Tromsø drar i land settet å vinner 25-21. Det er slik en finale skal være. Før 3 sett snakker vi om å ha det «GØY» vi ble enige om åjobbe på hver ball å holde et høyt serve press.

Vi roterer oppstillingenog Ane starter på serven. Det var smart. Hun har bestemt for å gjøre det vanskelig for BK Tromsø. Tromsø klarer ikke å komme inn i kampen og vi vinner 15-9 og kan slippe jubelen løs.

Denne helgen har laget fått meget god kamp-matching og det er veldig bra for det som kommer i april, NM.

Som trener ønsker jeg å trekke fram at dette var en lagseier og jentene skal ha stor ros for godt humøret, samhold og stor innsats under hele turneringen, på banen og uten for.

Det var mange trenere og lagledere fra andre klubber som kommenterte det!

Er så stolt av disse jentene.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift