NM U17

ØKSIL guttene Bronsefinale!

ØKSILs gutter møter TIF Viking i bronsefinale i NM U17 søndag 18.03. kl. 09.45.

Det har vært en lang berg og dalbane for våre gutter i årets NM. Etter en tøff start i gruppespillet med to tap 2-0 mot henholdsvis Tønsberg og Sandnes var det kniven på strupen i siste kamp mot Førde. Vi måtte vinne kampen 2-0 om vi skulle gå videre og guttene leverte varene og kom på 3.plass i pulja og var dermed klare for 8.dels finale mot Torvastad. 8. delsfinalen vant vi komfortabelt 2-0 med settsifrene 25-18,25-18.

I kvartfinalen møtte guttene Sarpsborg og her ble det ett tøffere oppgjør. Guttene ble feid av banen i første sett og tapte 25-9. Vi trøblet i mottak og det var ikke mange lyspunkt å finne. Etter første settet var det tid for en alvorsprat og som trener ba jeg guttene tenke gjennom om de ønsket å kjempe eller om de ønsket å stikke av. Guttene har jobbet godt med å håndtere motgang og hvordan vi kan være prestasjons- hjelpere for hverandre i vanskelige perioder. Det finnes få lag i Norge som ville maktet å komme tilbake etter en slik svart åpning av en kvartfinale. Guttene leverte og briljerte i alle faser av spillet. Sarpsborg lurte nok på hva som skjedde med ØKSIL guttene for de var ikke til å kjenne igjen og det ble seier 25-22. I 3. settet var det bare ett lag på banen. I ett fyrverkeri av entusiasme og idrettsglede rodde vi seieren i land 15-6.

I semifinalen møtte ØKSIL guttene Tønsberg. Her var det nok litt utladning etter kvartfinalen og litt slitne kropper. Guttene prøvde, men det ble for mange feil mot ett Tønsberglag som var teknisk gode og plasserte seg godt. Vi tapte 2-0 og etter en liten tenkepause er vi allikevel svært fornøyde med å være blant de 4 beste i Norge. I morgen er det bronsefinale mot Viking kl. 09.45. Vi gleder oss!

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift