NMU15

NM U15, Bergen 6.-8. april

Så er det klart for nytt Norges Mesterskap og denne gangen er det U15 lagene som skal i aksjon. Vi er i Bergen med både gutter og jenter.

Våre jenter har havnet i pulje med Sortland som de møter fredag kl. 10 og KFUM Volda som spilles kl. 15. Vi har tidligere i sesongen hatt ett godt grep om Sortland, men i NM er det mye nervøsitet og spenning så om vi lykkes denne gang er ikke avgjort. KFUM Volda har gode tradisjoner og har for tiden mange gode lag i aldersbestemt volleyball så dette blir nok ingen enkel motstander.

Guttene møter Vestli kl. 10 på fredag og Mosjøen VBK kl. 15. Mosjøen har vi vunnet mot tidligere, men det er mange gode tekniske spillere på laget. Vestli vet vi har gode lag i eldre klasser så også her må vi nok jobbe hardt for å vinne.

Blir ØKSIL nr 2 eller 3 i pulja går laget videre til 16.delsfinale som spilles senere på fredag, og dersom laget vinner pulja er vi direkte videre til 8. delsfinale som går lørdag morgen.

Både guttene og jentene består i hovedsak av unge spillere som har ett år til i denne årsklassen. Det viktigste er å skaffe seg erfaring og ha det GØY! Vi håper selvfølgelig på gode resultat, men det aller viktigste er å få laget til å fungere og at spillerne kjenner at de utvikler seg.

Kampoppsett og resultat kan du finne her - vi streamer kampene på ØKSIL sin facebook side - så følg oss!

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift