ØKSIL vant alt i Alta!

Unge ØKSIL jenter markerte seg godt i Alta.

27. og 28 oktober deltok ØKSILs damelag i 2.divisjon på rankingturnering og seriespill i Alta. 3 seriekamper ble unnagjort og i tillegg en rankingturening hvor resultatene i alle kampene teller. ØKSIL jentene var så ubeskjedne at de likegodt tok seier i alt av kamper. Vi var litt spente før helga da ett par av de mest rutinerte spillerne måtte melde forfall pga skade. Yngre krefter fikk mulighet til å prøve seg og vi kan vel si at de virkelig grep muligheten.

ØKSIL møtte Alta i første kamp og her brukte vi litt tid på å finne rytmen. Det ble tap i første sett, men derfra og ut var det ØKSIL som dominerte. Den andre kampen var det Tromsø- studentene som var motstandere . ØKSIL kom godt i gang i alle sett, men har problemer med avslutningen. 2. sett leder ØKSIL med 12 poeng og tror at nå er dette lett match. TSI haler innpå og plukker poeng for poeng. I ØKSIL-hodene føles det nok som at alt er i boks, men TSI kommer helt opp i ryggen og ØKSIL har store problemer med å starte maskinen på nytt. Med god servering fra Siren Andreassen avgjør vi 25-23 . Dette gjentar seg også i 3. sett og i kampen mot Finnsnes.

Aleksandra Nilsen var en farlig spiller for motstanderne framme med nettet og avgjorde mange ballvekslinger. Rikke Bye, kaptein for helga, var stødig og solid i forsvarsjobben. God forståelse og flink med å holde en god tone i laget. Annie Andreassen i kant-possisjon var dyktig i å variere angrepene og ble vanskelig å stoppe. Oda Holm fikk mye å jobbe med i sin oppleggerposisjon hvor det ble mye løping, men disiplinerte Oda jobbet godt i alle kampene. Ronja Haugen fikk prøve seg i nye posisjoner og leverte gode angrep både på kant og i midten.

9 ØKSIL jenter kan være stolte av gode prestasjoner i helga. Det er tøft å spille så mange kamper og da er det ekstra trivelig når vi kan avslutte med gode resultater.

Alta IF volleyball - ØKSIL 1 - 3

ØKSIL - TSI 2 3 - 0

ØKSIL - Finnsnes 2 - 0

ØKSIL - Sortland 2 - 1

ØKSIL - Alta IF 2, 2 - 0

BK Tromsø 2 - ØKSIL 0-3


Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift