ØKSIL herrene til topps i rankingturnering i Alta!

ØKSIL herrene med solide resultater i rankingturnering og 2. divisjon seriekamper i Alta.

Det ble en flott seriehelg for ØKSILs herrelag da de gjestet Alta 27. og 28. oktober. ØKSIL reiste til Alta med 8 spillere og der møtte vi Sortland, Alta, Finnsnes og Tromsøstudentene.

I første kamp møtte ØKSIL herrelaget fra Sortland. Sortland har fått forsterkninger etter forrige sesong og gav oss betydelig mer motstand enn vi hadde regnet med. Det ble mange flotte ballvekslinger, men ØKSIL har nok litt flere angrepspunkt å bruke når det spisser seg til i slutten av settet og det blir seier 2-0.

I andre kamp møter ØKSIL ett nytt lag fra Alta. Alta har mange spennende spillere, men det blir for ujevnt mot en svært samspilt ØKSIL maskin, også her blir det seier 2-0.

I kampen mot Finnsnes blir det litt mer motstand. Finnsnes stakk avgårde med seriemesterskapet forrige sesong og vi hadde ikke planer om å gi fra oss noen enkle poeng. Kampen mot Finnsnes var seriekamp og her ble det mange lange ballvekslinger. Vi måtte gi fra oss ett sett, men vi hadde god kontroll og avgjorde til slutt 3-1. I lørdagens siste kamp skulle vi møte TSI. Etter en lang dag med mange lange ballvekslinger var energien brukt opp for ØKSIL guttene. Vi fikk ikke spillet til å fungere og TSI var flere numre for store. Her ble det fortjent tap 2-0.

Søndag var ØKSIL guttene klare for revansj og møtte TSI til finale i turneringa. Guttene hadde ladet batteriene og var svært motiverte for å vise hvem som er det beste laget i årets 2.divisjon. Det ble en svært god kamp for vår del og TSI kom ikke helt inn i kampen. God blokking og fartsfylt angrep fra ØKSIL samtidig som vårt forsvar fungerte strålende. Asgeir Nygård var suveren i sin libero posisjon og plukket det meste av poengforsøk fra TSI. Simon Steen Evensen, (som nå er blitt 15 år) var svært god i opplegger-rollen. God ballfordeling, serving og blokk gjorde jobben for våre gode angripere enklere. Magnus Holm hadde sin beste kamp i turneringen i finalen og var svært fornøyd med det. Spillerne vekslet på å dra lasset i løpet av turneringen. Julian Mortensen hadde sin beste kamp mot Sortland mens Svenn Ketil Sundberg dro lasset mot Finnsnes. I finalen kom også Casper Jørgensen mer fram og ble ustoppelig i midten.

En flott helg og mange glitrende prestasjoner. Godt jobba guta!


ØKSIL - Sortland 2 - 0

Alta IF volleyball - ØKSIL 0-2

Finnsnes - ØKSIL 1 - 3

ØKSIL - TSI 2 0 - 2

TSI 2 - ØKSIL 0-2

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift