ØKSIL herrene til finale i 2. divisjonsturnering på Finnsnes.

ØKSIL herrene topper 2.divisjon

9.-10 februar deltok ØKSILherrene på 2.divisjonsturnering på Finnsnes. Det ble mange svært tette kamper hvor våre spillere leverte mye godt spill.

Hovedfokus var å gi våre U19 spillere kamptid som forberedelse til NM U19. Vi hadde også med oss kaptein Magnus Holm for å bidra med rutine. Våre unge spillere møtte lørdag Tromsø studentene ,Finnsnes , Sortland og BK Tromsø og det ble sier i alle kampene. Kampen mot BK Tromsø var seriekamp og etter seier 3-1 står ØKSIL herrene ubeseiret på toppen av tabellen.

Tromsølaget hadde med seg mye rutine og da lagene møttes i finale søndag var det rutinen som avgjorde kampen i Tromsøs favør. Første settet servet Tromsø godt og vi fikk en del feil i mottaket samtidig som våre gutter hadde 5 servefeil. I 2. settet kom vi godt i gang og leverte gode serverekker samtidig som vi fikk justert eget mottak. Vi hadde god initiativ i kampen og ledet på det meste med 6 poeng, men rutinerte spillere på Tromsøsiden greide etterhvert å justere blokken sin, samtidig som våre gutter fikk litt overkok på slutten av settet. Vi hadde settball to ganger men greier ikke helt å holde kontroll på spenningsnivået. Vi taper 29-27 og dermed ble det 2. plass i denne turneringen .

Guttene må ta med seg at vi tross alt leverte mange gode kamper dette var en god gjennomkjøring før NM.Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift