Herrer 2.divisjon

ØKSIL - Sortland 3-0(25-20,25-13,25-23)

Lørdag 23.februar var det igjen klart for volleyballkamp i Øksneshallen. Sortland gjestet Øksnes for å gjøre opp om poeng i 2.divisjon herrer. ØKSIL er så langt ubeseiret i 2. divisjon og hadde ikke tenkt å gi fra seg noen poeng i denne kampen heller.

Sortland kom desidert best i gang og ledet 11-6 før ØKSIL guttene fant rytmen i spillet. Thomas Evensen kom på serve og samtidig har vi god blokkstyrke i Casper Jørgensen og Simon Evensen som stopper Sortlandsangrepet og gjør at vi henter inn forspranget på stillingen 16-16. Lagene følger hverandre, men når vi runder 20 poeng setter Gabriel Bjørkås inn angrepsstyrken og vi ender på 25-20.

I 2. settet bytter vi inn alle våre U17 spillere. Kanskje litt risikabelt siden første settet ble så pass jevnt, men det er viktig å få en god gjennomkjøring for våre yngste også. Markus Steffensen og Sigurd Bjerke Larsen på kant, Simon Evensen og Vebjørn Vottestad på legger og diagonal og ikke minst Casper Jørgensen i midten De unge guttene overbeviser sterkt og imponerer. God blokking, og kontante angrep gjør at Sortland bare blir tildelt 13 poeng.

I 3. settet bytter vi litt mer på spilletiden og lagene følger hverandre ball for ball. Litt mer feil på ØKSIL guttene i dette settet, men det tåler vi og selvtilliten er fortsatt til stede. Sortland server på stillingen 23-21 og aner at settballen kan nærme seg. ØKSIL guttene har andre hensikter og stopper første forsøk. På stillingen 21-22 kommer Thomas Evensen inn fra benken og server trygt samtidig som han leverer forsvarsspill av høy klasse. Framme med nettet har vi Markus, Gabriel og Lars Einar og det betyr at vi har tre angrepspunkt samtidig som vi har god blokkstyrke. Guttene spiller disiplinert og det blir flere lange ballvekslinger, men ØKSIL guttene har kontroll og vinner settet 25-23.

Denne gang har vi nok ett angrepsregister og en bredere spillerstall som gjør at Sortland ikke blir noen trussel. Vi ser samtidig at vi trenger å jobbe mer med servepress og variasjon i angrepet. Vi har mange viktige kamper forran oss og vi ser at det kan bli mye å glede seg til.


Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift