NMU17

Norges Mesterskap U17 - Ålesund 22.-24. mars

ØKSIL er inne i ett svært hektisk kampprogram og denne helgen er det klart for NMU17. Mesterskapet arrangeres i Ålesund og vi reiser med både gutte og jentelag.

Jentene har kommet i pulje med, Stavanger og Hessa noe som kan bli svært spennende kamper allerede fra første all i Ålesund. Våre jenter møter nå lag som vi kjempet mot for to år siden i Tromsø og da ble det bronsemedalje på våre jenter. Stavanger ble den gang Norges Mestere så det blir en svært tøff start. Om vi blir nr to eller tre i puljen har vi allikevel mulighet til å gå videre så her blir nok den største spenninga på lørdag når vi starter kryssspill med de andre puljene.

Guttene møter Randaberg og Molde og vi er helt sikre på at disse lagene har store ambisjoner for mesterskapet. Våre gutter endte på 3. plass i 2018 og for to år siden, da vi møtte de samme aldersgrupper kom guttene helt til finale. Vi vet at vi har gode muligheter til å gjøre ett godt mesterskap, men samtidig vet vi at alle våre motstandere deltar for å vinne. Her blir mye avgjort på disiplin og konsentrasjon og er vi best på det så kan dette bli en trivelig helg.

Vi gleder oss til NM og håper at dere følger oss på streamingen. Kampoppsettet finner du her.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift