NMU17

Seier i puljespillet for jentene.

ØKSIL jentene har fått en fantastisk start på mesterskapet med seier i de to første kampene. Først møtte jentene Hessa og her ble det seier 2-0(25-22,25-19). Vi fikk brukt alle spillerne og synes det ble en grei åpningskamp.

I neste kamp var det favoritten Stavanger som stod for tur. Dette ble en svært tett og intens kamp for våre jenter. I første settet hadde ØKSIL jentene initiativet og det ble seier 25-22, etter en solid opphenting av Stavanger. I 2. settet snudde sifrene seg og Stavanger vant 22-25. Tredje settet skulle bli litt av en thriller hvor ØKSIL kom best i gang og fikk ett forsprang på 4 poeng før Stavanger kom tilbake. Ved sidebytte vekslet lagene på å lede og hadde matchball på begge sider. Feil serving i siste del av settet fra våre jenter, gjorde det ekstra spennende, men til slutt kom Helena Olsen på serve og ØKSIL jentene slapp jubelen løs etter settsifrene 19-17.

Det betyr at ØKSIL jentene er puljevinnere. I morgen møter ØKSIL jentene Bodø i 8.delsfinale og der har vi skumle hensikter. Følg oss på live stream på ØKSILs facebookside kl. 11.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift