NMU15

ØKSIL jentene klare for FINALE!!!!

Det ble en solid seier for ØKSIL jentene i semifinalen mot Randaberg lørdag kveld. Jentene sikret seieren med 2-0(25-17,25-19). Dermed er ØKSIL jentene ubeseiret så langt i mesterskapet, vi har ikke gitt fra oss sett og ingen av våre motstandere har fått mer enn 20 poeng i kampene. Det er med andre ord ett svært solid ØKSIL lag som i morgen kl. 13. gjør seg klare for finale i Norges Mesterskapet for spillere under 15 år.

Randaberg kom best i gang og gav oss en solid demonstrasjon i god serving. Våre jenter tok det med fatning selv om vi havnet langt bak Randaberg som ledet med opptil 6 poeng i begynnelsen av settet. På stillingen 9-4 fikk Julianne endelig satt inn en suser og etter dette nærmet ØKSIL jentene seg poeng for poeng og tar ledelsen på stillingen 13-12. Live Olsen kommer på serve og presterer å sette 10 server før Randaberg kommer tilbake. Med så sterk ledelse ser vi at selvtilliten blomstrer hos ØKSIL jentene - 12 år gamle Mathilde setter serveess og ØKSIL jentene vinner settet 25-17.

I 2. settet har vi god ro i laget. Selv om Randaberg tidvis kommer med noen gode server er våre angrepspunkt på kant med Ane og Julianne i spissen, svært gode. Kontante angrep går i gulvet gang etter gang og ØKSIL jentene kan feire en svært sterk prestasjon. Vi er i finale og i morgen lover vi å bite fra oss. Vi gleder oss!

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift