NMU15

Guttene med fin 10.plass i NM U15

ØKSIL guttene har levert en god turnering i NMU15 i Tønsberg.Vi startet puljespillet med en seier og ett tap og kom oss også videre fra 16.dels finalen etter seier mot Vikersund.

I 8.delsfinalen møter vi Strandvik. Guttene leverte en god kamp med seier i første settet 25-14 og vi hadde ett godt tak på kampen med svært god serve.Strandvik kommer sterkere tilbake i 2. settet, samtidig som vi mister noe av den offensive serven. Vi taper 25-16. I 3. sett er Strandvik ett lite hakk bedre enn oss og vinner kampen 2-1 med settsifrene 15-11. Vi synes at vi leverer en god kamp og om vi hadde holdt oppe første setts servetrykk kunne vi fått ett annet resultat.

Med tap i 8.delsfinalen er vi i nedre sluttspill, men vi bestemmer oss for å få mest mulig ut av kampene og leverer seier mot Sortland og Sveio 2-0. I siste kamp om 9. og 10. plass møter vi Svelgen.Ett godt lag viser oss god serving og dominerer første settet, vi taper 25-14.Våre gutter kommer tilbake i 2. sett og server bra samtidig som blokkene begynner å sitte. Mange flotte ballvekslinger gir oss seier i 2. sett 25-22.I 3. settet blir det litt for mange feilserver for våre gutter.Vi greier ikke å holde oppe presset og taper 2-1 med 15-9 i siste sett.

Guttene har vist stor fremgang gjennom mesterskapet.Vi plasserer oss godt, har gode server og når angrepene sitter så er det tydelig at det er mye talent i laget.Våre motstandere har nok noe bedre fysikk foreløpig, men vi satser på at det kommer etter hvert.Guttene jobber og leverer det beste de kan og det er det grunn til å være stolte over.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift