NMU15

GGUUULLLL!!!!! Vi er NORGES MESTERE!

Søndag 31.03.2019 kl. 13 gikk finalen i NM U15 mellom ØKSIL og KFUM Volda.

Volda kom best i gang og ledet 3-1 etter en noe nervøs åpning av ØKSIL jentene.Nervøsiteten ristet vi fort av oss og Mathilde Lassesen Lockert kom på serve.God serving fra Mathilde samtidig som Julianne Haugom dunker inn fra kant gir oss ledelsen 8-3.Ny god serveserie fra Helma Stavem øker ledelsen vår til 12-4, og Julianne fortsetter de gode angrepene.Jentene jobber godt i mottak og forsvar og Ane Stavem kommer fram til nettet og tar ansvar for killerangrepene. Jentene koser seg og Volda får aldri komme tilbake inn i spillet. ØKSIL jentene vinner komfortabelt 25-10.

Det som ofte skjer når en vinner ett sett med så stor margin er at en mister fokus og tenke på seier i stedet for arbeidsoppgaver.Volda kommer godt i gang og leder skremmende 13-7 før ØKSIL kommer gjennom med en god dipp fra Ane Stavem.Heldigvis har ØKSIL Norges beste server på vårt lag.Live Olsen har gjennom hele turneringen vist tøff og stabil serving.Det er imponerende at hun gjør det samme på finaledagen og snur ett vaklende 2.sett i vår favør.Live server oss fram til 12-13 og vi har kontakt.Ane Stavem kommer på serve og etter serven stopper hun i forsvar og varter opp med tøft 3-meterangrep.Voksenklærne er kommet på og Ane leder laget i ledelsen 22-15.Imponerende av jentene å gå fra å ligge under med 7 poeng til å lede med 7 poeng. Jentene strutter av selvtillit og spesielt Thea Rinde bidrar sterkt til å jobbe med humør og entusiasme ute på banen. Vi må også nevne vår store libero Eline Hansen som har en sterk og tydelig styring av forsvaret. Helma Stavem får æren av å serve matchball. Etter en retur fra Volda, dunker Julianne Haugom matchballen i gulvet.25-17.ØKSIL er NORGES MESTERE!

For en dag, for ett lag, for en kamp.ØKSIL jentene har gått gjennom turneringen uten å avgi ett eneste sett.I tillegg har ingen av motstanderne fått mer enn 20 poeng i ett sett, selv om vi har brukt alle våre spillere.Våre jenter er best i Norge, ingen over og ingen ved siden.Dagen i dag skal nytes og feires.Til dere der hjemme – heis flagget – dette er en stor dag. Til dere jenter, takk for en strålende reise og demonstrasjon av hva samhold kan gjøre og hvordan selvtillit kan bygges.Dere er ett nytt ledd i ØKSIL toget som representerer idrettsglede og entusiasme på høyeste nivå.Gå med medaljen på skolen i morgen og ta dette med dere resten av livet. Prestasjonen denne helgen er gjennomført imponerende.Det er ikke enkelt å vinne en Finale, det er det bare de tøffeste som gjør. Her ble det virkelig Lyn og Torden!GRATULERER!!

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift