NMU15

All Star Team

ØKSIL var godt representert på årets All Star Team.Selv om seieren var en lagseier hvor alle fant sin rolle har vi vunnet så klare seiere at det måtte komme noen fra ØKSIL på årets lag.

Eline Hansen;Libero – Eline har vært solid gjennom hele mesterskapet – hun er tydelig i rollen sin og alltid blid og positiv.

Julianne Haugom; Kantspiller – Slegga fra Sørvågen slår gjennom det meste av forsøk på blokk.Tar ansvar og tør når det virkelig gjelder.

Helma Stavem; Opplegger – Det er ikke mange av lagene som spiller med en opplegger – Helma løser denne oppgaven på en utmerket måte.Hun er i tillegg god i blokk og har en god serve. Spiller disiplinert og velger gode løsninger.

Mathilde Lassesen Lockert; Midtspiller – Mathilde er 12 år, det er en prestasjon i seg selv å spille ett helt mesterskap med en slik ung alder.Å stå i en finale og levere en svært god serverekke er vanskelig for alle, men når du bare er 12 år da er det utrolig imponerende.

Ane Stavem – Årets Mest Verdifulle spiller.Vi har bare verdifulle spillere i ØKSIL, men denne helga var Ane glitrende.Serve, Forsvar, Mottak, Angrep og Blokk – Ane behersker alt og i dette mesterskapet var hun trygg og sikker hele veien.

Gratulerer til dere alle!

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift