Aldersbestemte lag

ØKSIL jentene til topps i rankingturnering i Tromsø

ØKSIL deltok på aldersbestemt turnering i Tromsø 6. og 7. april. Vi var representert i klasse U15 med to jentelag og ett guttelag.

Øksil 1 vant alle sine kampene og endte på førsteplass, det deltok 11 lag i turneringen. Jentene har spilt jevnt godt og alle spillerne har bidratt med gode server, legg, dipper og smasher. Styrken i laget er bredden av kvaliteter og at alle tar ansvar. Spillerne har trent på å tørre og utfordre seg selv og det høstet vi frukter av denne helgen. Alle prøvde og alle skapte situasjoner som endte med poeng til Øksil. Finalen var mot Sortland. Først lå vi under, men jentene bestemte seg for at dette skulle de vinne og endret innstilling og engasjement med 100%.

Øksil 2 har spilt sin første turnering med 2 legger system i u15 og endte på en 5 plass. Engasjementet og vinnervilje var så absolutt tilstede, det samme var gode server og smasher og vi er imponert over resultatet.


Våre gutter havnet på 2.plass i turneringen. ØKSIL møtte lag fra Sortland og Tromsø og endte opp mot seier mot Sortland og tap mot Tromsø. Resultater fra turneringa finner du her.


Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift