1.divisjon damer

ØKSIL videre til 8.delsfinale i NM

ØKSIL-TSI 3-1(25-16,25-19,23-25,25-23)

ØKSIL møtte TSI (Tromsø Studentenes Idrettslag) 5. oktober i 16.delsfinale i NM. Det ble en kamp preget av store svingninger. Dette er sesongens første kamp for ØKSIL jentene, og vi trengte noen ballvekslinger for å komme ordentlig i gang.

Lagene fulgte hverandre fram til stillingen 10-10, men etter det fikk ØKSIL igang maskineriet og første sett endte 25-16. Vi følte vi hadde god kontroll og etter å ha byttet litt på mannskapet fortsatte vi i samme stil. Denne gang kom TSI litt nærmere og settet endte 25-19. Det som ofte skjer i volleyball er at en senker skuldrene etter å ha vunnet de to første settene samtidig som det laget som har tapt mobiliserer mer. Slik ble det også i Tromsø. TSI kom sterkt tilbake og servet godt. Vi sliter en del i mottak og Marianne må ut på mange løpeturer. Vi er foreløpig ikke gode nok til å posisjonere oss i forhold til en opplegger som må legge fra uvant retning og vår evne til å ta poeng blir svakere. Vi taper settet 23-25. I 4. sett starter vi svært svakt. Vi ligger under 14-5 før vi bestemmer oss for å hente fram noen urkrefter. Caroline Lassesen oppsummerer greit at her er det bare å ta 3 poeng for hver gang motstanderen tar ett, og jentene bestemmer seg for å gjøre nettopp det. Gode serverekker av Frida, Marianne og Hilde på slutten samtidig som vår blokk og forsvar sitter, gjør at vi greier å snu settet og vi vinner 25-23.

I dag vinner vi sammen, leggene er godt fordelt, men Hilde kan notere seg for flest angrepspoeng samtidig som hun har mest server med 16.

Neste kamp i cupen blir mot BK Tromsø 8.delsfinale 20.oktober .

Nå gleder vi oss til første hjemmekamp på Myre 12. oktober - der møter vi NTNUI kl. 17.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift