1.divisjon

Åpnet serien med ett poeng på hjemmebane!

ØKSIL damene berget ett poeng i serieåpningen i 1. divisjon. NTNUI fra Trondheim gjestet Øksneshallen og det ble mange underholdende ballvekslinger.

ØKSIL jentene kom best i gang og vartet opp med mye god serving i de to første settene. Lange serverekker og godt forsvarsarbeid gav oss en utmerket start på kampen 25-18 og 25-21.

I 3. sett kom NTNUI sterkere tilbake. Selv om lagene fulgte hverandre kom vi litt bakpå i starten og blir mer og mer defensive utover i settet. Servepresset avtar samtidig som NTNUIs gode kantangrep kommer igjennom. Vi taper 25-21. I 4. settet går lufta litt ut av ØKSIL jentene. Det er lite som fungerer som ønsket og vi sliter spesielt i mottak, samtidig som vi ikke greier å sette angrepene når vi kommer til avslutninger. Vi taper solid 25-14.

I 5. sett greier jentene å mobilisere krefter og leder knepent ved sidebytte. ØKSIL leder 12-10, men så stopper det opp. NTNUI har mer krefter på lager og drar i land de 5 siste poengene slik av vi taper 15-12.

Før kampstart ante vi at vi hadde å gjøre med en svært god motstander. Fysisk sterke NTNUI jenter med god rekkevidde og stort engasjement kunne bli vanskelig å bryne seg på. Våre jenter skal ha ros for at de startet svært offensivt og imponerte i de to første settene, noe som sikret oss vårt første poeng i 1. divisjon. Etter å ha tapt to sett er det også pluss i margen for at jentene mobiliserer og kommer tilbake. Det holder ikke helt inn og vi slipper unødvendig opp på slutten av settet, men vi har allikevel mobilisert etter en svært dårlig periode.

I dag hadde vi flere spillere som leverte på ett nivå som vi ikke har sett tidligere. Vi synes Rikke Bye var svært stabil i feltforsvar og hadde noen feberredninger som imponerte. Vi synes også at Elise Sørdahl kom sterkere og sterkere i slutten av kampen og plukket mest poeng i siste settet. Marianne Steen Loftesnes måtte løpe mye og er svært arbeidsvillig, og vi trenger fortsatt å jobbe med mottaket vårt.

Vi er skuffet over at det ble tap, men vi gleder oss over å ha med oss ett poeng fra seriestarten. Det er godt å være kommet igang og vi tar lærdommen med oss videre; når vi gir alt så kan vi vinne kamper, og vi må orke å gi alt hele tiden.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift