1.divisjon damer

ØKSIL-OSI 0-3(21-25,11-25,21-25)

Lørdag 19. oktober møtte ØKSIL jentene Oslo Studentene i 1. divisjonsoppgjør på Myre. Øksneshallen var godt besøkt av ett ivrig publikum og det var god stemning i hallen. ØKSIL jentene kom godt i gang og første settet hadde vi godt tak på. Ane Stavem tar mest poeng på kanten og våre jenter leverer ett solid sett fram til stillingen er 21-21. Da slipper vi litt opp og OSI tar de 4 siste poengene. I dette settet har vi 6 servefeil og med litt mer balanse i spenningsnivået kunne settet ha endt i vår favør.

I 2. sett viser OSI at de er noen numre større i erfaring og kvalitet. Våre jenter faller litt sammen og mottaket er svært ujevnt. Vi kommer til få angreps-avslutninger og taper fortjent 11-25.

3. sett viser jentene igjen at det er stort potensial i laget. Vi leder med 5 poeng flere ganger og servingen er bedre enn forrige sett. På slutten av settet gir vi igjen fra oss poeng og slipper initiativet. Vi taper 25-21.

Tidvis henger vi med på notene i denne kampen, men i perioder er det også tydelig at vi mangler rutine. I dag hadde to 15 åringer sin første 1.divisjonskamp og de var på banen hele kampen. Det er en bratt lærekurve på dette nivået og vi synes våre yngste imponerer. Det tar tid å tilpasse seg nivået, men nå er vi godt igang. I denne kampen synes vi også Frida Breivik leverte mange solide angrep. Vi er helt sikre på at dette laget kommer sterkere og sterkere, nå gjelder det å være tålmodig og jobbe målrettet videre. Vi kommer sterkere tilbake.

I morgen får vi en ny mulighet til å utvikle oss mot god motstand. 8.delsfinale i NM Cupen ØKSIL-BK Tromsø kl. 15.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift