8.delsfinale i NM Cupen

ØKSIL ute av Norgescupen!

ØKSIL - BK Tromsø 0-3(17-25,16-25,21-25)

Søndag 20.oktober møtte ØKSIL jentene BK Tromsø i 8.delsfinale i NM-Cupen. Det var ventet at det skulle bli tøff motstand mot eliteserielaget fra BK Tromsø, og det ble det. Vi hadde bestemt oss for at dagens kamp skulle vi bruke best mulig og anse hver vanskelig ballveksling som en mulighet til å forbedre oss.

ØKSIL holdt følge med BK Tromsø til 12-12 i første sett. Mottaks-feilene fra dagen før hadde vi bedre kontroll på og vi greide å stoppe etter 2-3 feil og komme tilbake med nye angrep. Selv om BK Tromsø skrur opp tempoet i slutten av settet må de gjennom flere lange ballvekslinger. Kamputviklingen i første sett gjentar seg i de to påfølgende settene. Mottakene våre er bedre, men opplegger Marianne må jobbe hardt for å skape angreps-situasjoner. Vi ser at vi videre må jobbe mer med å posisjonere oss slik at vi kommer til angrep selv om opplegg kommer fra vanskelige posisjoner. Også i dag er det junior Ane Stavem som tar mest poeng, tett fulgt av Elise Sørdahl og Julianne Haugom.

Vi synes dagens kamp er ett godt steg i riktig retning. Jentene viste mange flotte ballvekslinger og gode angrep. Det er fortsatt for mange feil, men vi jobber videre. Dagens kamp var ett steg i riktig retning.

Neste kamp er lørdag 26. oktober kl. 14. Da er det Sandnes som gjester Øksneshallen. Vi gleder oss!

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift