1.divisjon Damer

Endelig seier! ØKSIL ? Sandnes 3-0 (25-15,25-21,25-20)

Sandnes fra Rogaland gjestet Øksnes og møtte våre jenter til oppgjør i 1. divisjon.Det var ventet at dette kunne bli en jevn kamp hvor vi hadde gode muligheter.Det var derfor ett svært offensivt ØKSIL lag som entret banen.

ØKSIL kom definitivt best i gang og hamret inn 5 server før Sandnes fikk sitt første. ØKSIL hadde styringen hele første settet, som aldri ble spennende.Hver gang Sandnes fikk poeng og nærmet seg satte ØKSIL inn ett ekstra gir og dro fra.Settet endte 25-15.

I andre sett ble det straks mer spennende.Lagene fulgte hverandre til stillingen 13-13 og vekslet på å være i ledelsen.Så kjempet Sandnes seg til en 3 poengs ledelse før ØKSIL tok over på stillingen 17-17 og tok over styringen.God og offensiv serving gav god uttelling samtidig som mottakene var kontrollerte.Seier til ØKSIL 25-21.

I 3. sett måtte Sandnes prestere og har noen gode angrep.Lagene følger hverandre til 5-5, men ØKSIL vil mer og kjemper hardere og drar fra.Vi kommer opp i en 5 poengs ledelse på stillingen 11-6 og holder godt fast på ledelsen ut settet.Sesongens første seier er ett faktum – solid jenter – 3-0.

I denne kampen er våre beste poengplukkere med 10 poeng hver, Ane Stavem, Julianne Haugom og Frida Breivik.

Kampen vinnes ikke bare av angrepspoengene, vi har gode mottak og svært god forsvarsjobbing. Det er høy arbeidsmoral i laget og da vinner vi kamper. Dette var en kjempe opptur for jentene og støtteapparatet og vi gleder oss stort.Vi er sikre på at vi har mye glede i vente og neste mulighet blir bortekamper i Oslo neste helg.Da møter vi OSI og Sjetten. Vi gleder oss!

Takk til alle som hjalp oss til seier i helga dette var en lagseier vi deler med publikum, støtteapparat og sponsorer.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift