2.divisjon

God framgang i Bodø! ØKSIL-BK Tromsø 3-2, ØKSIL-Bodø 1-3, ØKSIL ? Sortland 0-3, ØKSIL- TSI 0-3

ØKSILs damelag i 2.divisjon har også vært i aktivitet denne helga.Laget har spilt 2. divisjonskamper i Bodø og møtt; BK Tromsø, Bodø, Sortland og Tromsøstudentene.

Vi reiset til Bodø med svært unge spillere med gjennomsnittsalder på 16 år.Målet med helga var å benytte muligheten til å forbedre de enkelte faser av spillet.Hver spiller hadde sin fase vi avtalte å jobbe med og hver ballveksling skulle benyttes til dette.

I løpet av turneringen har jentene tatt store steg.Gode mottak, og etter hvert bedre og bedre forsvarsorganisering.Vi startet med seier over BK Tromsø 3-2.Det er alltid morsomt å vinne kamper og jentene jobbet godt selv om vi har perioder ikke alt fungerer som ønsket.I kampen mot Bodø starter vi svært offensivt og vinner første settet.Bodø kommer sterkt tilbake og viser at de er noen hakk bedre enn våre unge jenter.Mot Sortland som er lørdagens siste kamp er jentene sluttkjørt og har ikke mer og gi.12 sett på en dag er i overkant og vi er ikke spesielt fornøyde med at det ble 3 kamper på en dag.

Søndag er vi igjen tilbake med ladde batterier. Jentene møter TSI, det samme laget som våre 1.div jenter spilte mot i cupen.Vi visste derfor at vi kom til å møte tøff serving, men her imponerte de unge jentene med svært gode mottak.Det ble en veldig morsom kamp med lange ballvekslinger og tidvis fikk vi virkelig vist fram at vi er i god utvikling.

Stine Myhre ble helgas store poengplukker og imponerte med tøffe angrep.Eline Hansen har hatt en svært god helg i Bodø.Hun styrer mottaket på en god måte og jobber med stor innsats i forsvar hvor mange vanskelige baller ble fisket opp.Vi synes også at blokkene satt bedre og bedre utover i turneringen.Stine Nordli, Ronja Haugen og Helma Stavem setter blokka godt og bremser eller blokkerer angrep. Vi har jevnt over god serving og laget har absolutt tatt store steg i helga – vi gleder oss til neste turnering som er i Alta om en måned.

Også vårt herrelag spilte 2. divisjonskamper i helga.Vi har mange unge spillere i troppen og turneringen ble derfor en helg hvor fokus er å utvikle unge spillere.Vi endte opp med noen tap, men i siste kamp mot Tromsø var det svært nært en seier.Vi kommer sterkere tilbake utover i sesongen.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift