1.divisjon damer

2 poeng med hjem fra Oslo ØKSIL- Skjetten 2-3(25-19,25-19,18-25,22-25,8-15) ØKSIL-OSI 2-3(26-24,25-7,19-25,14-25,7-15)

Lørdag 2. nov møtte ØKSIL serieleder Skjetten på bortebane. ØKSIL jentene kom best i gang og fester ett godt grep om kampen. Gode angrep og tøff serving gjorde at ØKSIL dominerte de to første settene i tillegg til at Skjetten hadde en god del feilserver. I 3.sett så vi hvorfor Skjetten leder serien. Skjetten må vinne dette settet og med noe sikrere serving får ØKSIL mer trøbbel og dermed blir det tap for ØKSIL jentene. I 4.sett er vi igjen på stasjon. Vi leder med 4 poeng i store deler av settet og har god fart i angrepene. Skjetten mobiliserer med ustoppelige kantangrep og på stillingen 22-22 er forspranget innhentet og Skjetten sikrer settet. 5. sett blir aldri spennende. ØKSIL gjør for mange feil samtidig som Skjetten er sikker i sine angrep. Det blir ett surt tap som vi burde ha avgjort i 4. sett. Skjetten er serieleder og vi må allikevel være fornøyde med at vi er skuffet over tap, da er vi ikke så langt unna.

Søndag 3. november var OSI motstander. Dette er 2. gang lagene møtes i årets sesong og forrige kamp endte 3-0 til OSI. ØKSIL starter noe nølende og OSI kommer raskt opp i ledelsen med 3 poeng. Vi ligger bak hele settet og OSI har settball på stillingen 24-22. Helena Olsen kommer inn på serve og server sikkert samtidig som hun spiller solid i forsvar. Vi plukker poeng for poeng og vinner settet 26-24. I 2. sett er det ØKSIL tid. Vi dominerer fra start til slutt og med en solid serverekke på 10 baller fra Annie Andreassen får vi ett noe oppgitt OSI lag som sliter i mottak. Vi vinner solid 25-7. I 3. settet må OSI mobilisere, og OSI har flere verktøy i kassen enn oss og setter på spillere med mer blokkstyrke. Vi henger på, men OSI viser at de har mer rutine og sikrer settet 25-19. I 4. og 5. settet er OSI skarpere enn oss. Vi sliter med mottak og når vi får mottakene til å sitte er vi ikke klar i angrepene. Innimellom leverer vi gode angrep, men det blir ikke mange nok. Vi taper 3-2, men sier oss fornøyd med at vi har tatt ett stort steg framover i forhold til forrige oppgjør.

2 poeng er med i bagasjen fra OSLO. Vi synes vi har tatt framsteg, men vi ser at vi har svakheter som vi skal jobbe videre med. Vi vet vi har stort potensiale i laget og at vi er sterkere nå enn da vi startet sesongen. Neste helg er det hjemmekamp mot BSI. Vi gleder oss og har tenkt å innkassere nye poeng.

Calanus oil anbefales av ØKSIL - klikk her for å få ett ekstra godt tilbud

Følg oss på sosiale medier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift